visser

spiegels & glas

Spiegelfabriek- Glashandel- Slijperij- Verzilveren- Sanitair- Gelamineerd Glas
Zoek:
Links
Facebook Twitter LinkedIn
Vlam

Wilt u unieke en hoogwaardige producten van glas ? Dan kunt u met de VLAM-producten uw wensen en ideeën realiseren. Bij ons kunt u glas combineren met : LED, Prints, Kleur, L.C.F.-folie, Inlaid, maar ook met aangeleverd materiaal. Met onze kennis en uw wensen, zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd… Neem ook eens een kijkje op :

www.vlam.nl

 


Vlam
Vissani

Vissani is de leverancier van maatwerk douchedeuren. Deze douchedeuren worden door eigen monteurs ingemeten en gemonteerd bij u in de badkamer. Op deze website kunt u zelf uw douchedeur samenstellen en bestellen. Voor meer informatie kijk op :

www.vissani.nl

 


Vissani
Glasdeurbeslag

Natuurlijk leveren wij ook al het beslag voor draaideuren, schuifdeuren, taatsdeuren etc.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, verwijzen wij u graag door naar de onderstaande link. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan vernemen wij deze graag van u.

www.glasdeurbeslag.nl

 


Glasdeurbeslag
Klokhuis

Het programma "Klokhuis" heeft bij ons opname's gemaakt over het onderwerp "Spiegels".

Het is een geweldige aflevering geworden. Bent u nieuwsgierig hoe wij nu eigenlijk verzilveren ? Klik dan eens naar onderstaande link en geniet van het programma.

Het Klokhuis aflevering 153

 


Klokhuis
Referentie's

Hierbij enkele links naar onze klanten welke wij op maat bedienen. Zij hebben enkele foto's beschikbaar gesteld waar we ze zeer dankbaar voor zijn.

- www.willemsen-interieurbouw.nl
- www.linthorst-interieurbouw.nl
- www.haraldschole.nl