Over Ons

Home / Visserglasprojecten  / Over Ons

“VISSER Spiegels en Glas” is een bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van glas en spiegels.

VISSER Spiegels en Glas” is de handelsnaam van Spiegelfabriek Visser
In 1945 is Dhr. Daaleman begonnen met een Spiegelfabriek in Arnhem. De naam was toen Spiegelfabriek Daaleman.

Op 1 april 1966 heeft Dhr. J.B. (Joop) Visser het bedrijf overgenomen en.de naam is toen veranderd in “Spiegelfabriek Visser”.

In 1996 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon, Eddy Visser. Op dat moment was het bedrijf gevestigd in Arnhem op de Veilingstraat. Al snel werd dit onderkomen te klein en in 2000 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in Duiven, Segment 10. Dat heeft het bedrijf goed gedaan. Er is geïnvesteerd in nieuwe moderne machines, zodat aan de vraag van de klant kan worden voldaan.

In 2006 is er een nieuwe bedrijfsonderdeel gestart, Vissani. (www.vissani.nl) Dit onderdeel voorziet in de behoefte van de sanitair markt door douchedeuren en douchewanden te produceren.

In 2010 is er wederom een nieuw bedrijfsonderdeel gestart, Vlam (www.vlam.nl) Nu kunnen wij zelf onze gelamineerde producten produceren, zeer innovatief.

In 2011 wordt het tijd om ook de naam te veranderen naar de wensen van deze tijd, “Visser Spiegels en Glas” wordt de nieuwe handelsnaam. Wij zijn meer dan alleen een Spiegelfabriek.

Het houdt bij ons niet op met alleen deze nieuwe naam, wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten ontwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd.

In 2015 is daarom een geheel nieuw product op de markt gebracht. Een Glassy wand, een prachtige glazen wand waarin op elke gewenste plek een spiegel kan worden geplaatst. En dan niet opgeplakt, maar naadloos geïntegreerd in het geheel. Dat is in het kort het geheim van Glassy. (www.glassy.nl)

Dit vooruitstreven om de klant te bedienen naar de eis van de tijd heeft in nieuwe wending gekregen. In 2017 heeft Visser Spiegels & Glas een extra pand en een nieuwe hardingsoven tot haar beschikking. Op deze manier kunnen onze klanten nog beter voorzien en nog sneller leveren.

Wij zijn klaar voor de toekomst!

Historie

Dhr. Daaleman begint met een Spiegelfabriek. De locatie was toen : Sint Marten in Arnhem

Dhr. J.B. (Joop) Visser neemt het bedrijf over van Dhr. Daaleman. Spiegelfabriek Visser was geboren.

Verhuizing van Sint Marten naar de Veilingstraat in Arnhem.

De locatie aan de Veilingstraat werd te klein en er werd een 2 locatie geopend op de Overmaat in Arnhem-Zuid.

Het bedrijf wordt overgenomen door, Eddy Visser.

Verhuizing naar de nieuwe locatie op de Segment in Duiven.

Nieuw bedrijfsonderdeel wordt gestart : VISSANI (www.vissani.nl)

Nieuw bedrijfsonderdeel wordt gestart : VLAM (www.vlam.nl)

De naam Spiegelfabriek Visser wordt gewijzigd in “VISSER Spiegels & Glas”

Een geheel nieuw product wordt op de markt gebracht ‘’Glassy’’ : (www.glassy.nl)

Een extra pand is een feit om de uitbreiding aan te kunnen, Segment 12.

Om aan alle wensen en behoeften van de klanten te kunnen voldoen, heeft Visser vanaf 2017 de beschikking over een eigen hardingsoven.