Gelamineerd glas, inclusief tekst en afbeelding

Wilt u glas laten lamineren? Dan bent u bij Visser Spiegels & Glas aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk glas naar wens lamineren. Waarvoor gaat u het gelamineerde glas gebruiken? Bijvoorbeeld als blikvanger in een kantoorpand? Wij bespreken het graag met u. Lees hier meer over glas lamineren en het proces hiervan.

Het proces van glas lamineren

Het lamineren van op maat gemaakt glas is een techniek waarbij er twee of meerdere glasplaten aan elkaar worden bevestigd. Allereerst worden de platen op elkaar geplaatst, waarnaar deze worden ‘’verbonden’’ door een folie. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse kleuren folie, zowel doorzichtig als mat. Daarnaast is het ook mogelijk om een ander middel tussen de glasplaten te laten lamineren. Denk bijvoorbeeld aan metalen draadwerk of foto’s tussen de glasplaten. Ook kan er een foto worden geprint op het glas, die daarna met een doorzichtige folie wordt gelamineerd.

Spiegel & Glas projecten

U kunt bij Visser Spiegels & Glas terecht voor glas lamineren, maar ook voor andere glas projecten. Wij hebben al jaren ervaring en weten precies wat we moeten doen om onze klanten tevreden te houden. Ook kunt u bij ons terecht voor grote projecten, zoals glazen douchewanden in hotels, cruiseschepen, bedrijfspanden en restaurants. Deze projecten verzorgen wij van begin tot eind, dus u wordt hierbij volledig ontzorgd.

Bestellen bij Visser Spiegels & Glas

Kiest u voor de glasbewerking lamineren? Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt uw order telefonisch of per mail doorgeven. Daarbij kunt u aangeven of u de order geleverd wil hebben of het liever zelf afhaalt. Doordat onze producten zoveel mogelijk op voorraad liggen, kunnen wij er voor zorgen dat u zo spoedig mogelijk over de glasplaten beschikt.

Meer weten?

Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Vrijblijvende offerte nodig? Nog een reden om even contact met ons op te nemen. Na het plaatsen van uw order doen wij ons uiterste best om het product naar volle tevredenheid van u te leveren.