Geprint tijger op glas

Bent u op zoek naar decoratief glas? Bij Visser Spiegels & Glas kunt u een afbeelding laten printen op glas. Hiermee geeft u uw beglazing een uniek uiterlijk. U kunt bijvoorbeeld foto’s, tekeningen, portretten, landschappen, symbolen, logo’s of belettering op het glas laten printen. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Dan bent u hier op het juiste adres!

Digitaal printen op glas

Op het gebied van interieurglas is het digitaal printen op glas de meest recente ontwikkeling. Deze techniek wordt steeds beter, hierdoor kunnen er ook steeds grotere glasoppervlakten voorzien worden van een digitale print. Hiernaast worden de prints duurzamer, UV-bestendiger en nemen ook de helderheid en het aantal pixels toe met een positief gevolg voor de afbeeldingskwaliteit. Op de foto hiernaast ziet u een voorbeeld van een print op glas, waarbij ook het glas op maat is. Heeft u andere wensen? Op aanvraag kan naar wens een product gemaakt worden.

Bestellen bij Visser Spiegels & Glas

Wilt u voor een project ook een afbeelding laten printen op glas? Neem gerust contact met ons op om samen een plan door te spreken, zo bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Is deze glasbewerking niet wat u zoekt? Kijk gerust verder op onze website. Bij ons vindt u verschillende methodes glasbewerking, zo kunt u een keuze maken uit onze overige bewerkingen. Wilt u grote aantallen glas laten voorzien van een digitale print? Vraag een offerte op via ons contactformulier.

Meer informatie over printen op glas?

Heeft u interesse in de mogelijkheid om te laten printen op glas? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon. Wij gaan direct voor u aan de slag! Wij beschikken over een eigen voorraad, hierdoor kunt u al binnen een kort tijdsbestek uw bestelling afhalen of laten leveren op locatie. Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag verder!