Vindt u het effect van zandstralen op glas erg mooi? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want wij kunnen dit namelijk voor u produceren. Elk gewenste motief of tekening kunnen wij verwerken in het glas. Heeft u al enig idee voor welk project u dit glas gaat gebruiken of wordt het een volledige afscheiding? Wij vertellen u hier meer over glas zandstralen en het proces hiervan. Zodat u kunt bedenken bij welk project dit glas van pas gaat komen.

Het proces van glas zandstralen

Het zandstralen van glas op maat en spiegels gebeurt in onze zandstraalcabine. Een deel van de oppervlakte wordt dan gematteerd d.m.v. het stralen van grid. Er kan volvlak gestraald worden, maar ook kunnen er motieven aangebracht worden. Wij zijn in het bezit van een snijplotter, zodat elk gewenste motief, logo, tekening, et cetera aangebracht kan worden op het glas. Ideaal, want zo kunnen wij alles produceren wat u wenst.

Spiegel & Glas projecten

U kunt bij Visser Spiegels & Glas terecht voor glas zandstralen, maar ook voor andere glasbewerkingen. Wij hebben al jaren ervaring en weten precies wat we moeten doen om onze klanten tevreden te houden. U kunt ook bij ons terecht voor grote projecten, zoals glazen wanden in hotels, cruiseschepen, jachtbouw en restaurants. Deze projecten verzorgen wij van begin tot eind, dus u hoeft zelf niks meer te ondernemen

Glas zandstralen op locatie

Kiest u voor glas zandstralen? Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt uw order telefonisch of per mail doorgeven. Daarbij kunt u aangeven of u de order geleverd wil hebben op locatie of het liever zelf afhaalt. Aan de hand van de gewenste motieven maken wij een tekening met daarbij de exacte maten. Doordat de halffabricaten zoveel mogelijk op voorraad liggen, kunnen wij er voor zorgen dat u zo spoedig mogelijk over de glasplaten beschikt. Op welke locatie gaat u deze glaswanden of spiegels gebruiken?

Meer weten over glas zandstralen

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie ontvangen? Vrijblijvende offerte nodig? Genoeg redenen om even contact met ons op te nemen. Na het plaatsen van uw order doen wij ons uiterste best om het product naar volle tevredenheid van u te leveren. Niet tevreden? Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Hiermee zorgen wij voor tevreden klanten en gaan wij voor een langdurige relatie met ons gehele klantenbestand. Wij leveren volgens de leveringsvoorwaarden van de ‘’Vakgroep GLAS’’. Wij bieden vakmanschap en passie voor Spiegels & Glas.