Wenst u unieke vitrinekasten, schappen of spiegels voor de inrichting van uw winkel? Al voor diverse projecten hebben wij bij mogen dragen aan de winkelinrichting. Wij leveren maatwerk productie, hierdoor kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Niets is te gek voor Visser Spiegels & Glas. Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Visser Spiegels & Glas

Visser Spiegels & Glas is al sinds 1945 een gerenommeerde naam in de wereld van spiegels en glas. Met ons eigen machinepark, wagenpark, productiemedewerkers en monteurs houden wij alles in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij snelheid, kwaliteit en voortdurende innovatie garanderen. Wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten ontwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd.

Gespoten glas voor de Tommy Hilfiger winkel in Zürich

Spiegels en glas voor winkels

Wij leveren per order al onze producten compleet op maat. Hierdoor zijn zowel grote als kleine oplages geen enkel probleem. Wij produceren alle op maat gemaakte producten in onze eigen productiehallen in Duiven. Hierbij werken wij met alle glas- en spiegelsoorten. Alle bewerkingen zijn mogelijk en niets is voor ons te gek. Bij deze bewerkingen voor spiegels en glas kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Alle producten kunnen compleet door ons geleverd worden, eventueel ook inclusief beslag!

Offerte opvragen

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking voor de inrichting van uw winkel? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier, per telefoon of via de mail. Wij gaan graag voor u aan de slag om een passende offerte op te stellen. Indien nodig gaan we met u in gesprek om alle mogelijkheden eens door te spreken. Na goedkeuring van de offerte wordt uw order uitgewerkt. Samen bespreken we de tekeningen of maken we een afspraak voor het inmeten van uw ruimte. Zodra de plannen zijn gemaakt ontvangt u van ons een orderbevestiging met een leverdatum. De levertijd is erg afhankelijk van de soort producten en de bewerkingen welke uitgevoerd moeten worden. Naast de levering kan ook een eventuele montage worden ingepland. Wij gaan het proces van A tot Z met u aan.

Glazen vitrinekasten voor de Breitling outlet store in Roermond

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij staan u graag te woord! Visser Spiegels & Glas beschikt over een eigen voorraad, hierdoor kunt u al binnen een kort tijdsbestek uw bestelling ophalen of laten leveren op locatie. Al uw benodigdheden kunnen wij door onze jarenlange ervaring leveren. Wij willen u graag goed informeren over de mogelijkheden. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden.