Bij de inrichting van een schip komt een grote diversiteit aan glasproducten kijken. Balustradeglas langs trappen, kunstwerken waar glas in verwerkt zit, glazen tafelbladen, vitrines of buffetkappen komen regelmatig voor. Voor het hotelgedeelte worden vaak spiegels en douchecabines of douchedeuren gemaakt. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de scheepsinterieurbouw? Dan ben u bij Visser Glasprojecten aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al enige ervaring op gedaan in de interieurbouw van cruiseschepen.

Interieurbouw op een cruiseschip

De mogelijkheden

Het prachtige aan projecten in de scheepsinterieurbouw is de veelzijdigheid aan producten die wij hiervoor kunnen leveren. Vrijwel elke glassoort en bewerking die wij aanbieden is al eens teruggekomen op één van de schepen. Doordat wij werken met allerlei glas- en spiegelssoorten kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Hierbij werken wij met ook alle mogelijk te bedenken bewerkingen, zoals:

  • PP slijpen
  • Spuiten
  • Lamineren
  • CNC bewerkingen
  • Zandstralen
  • Verzilveren
  • Printen
  • Harden
  • UV-lijmen

Wij ontzorgen u totaal

Met ons eigen machinepark, wagenpark, productiemedewerkers en monteurs houden wij alles in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij snelheid, kwaliteit en voortdurende innovatie garanderen. Wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten ontwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd. Het complete plaatje wordt door ons geleverd, eventueel inclusief beslag. Hiernaast kunnen onze monteurs de producten ook komen monteren. Hierdoor wordt u van A tot Z ontzorgd.

Offerte opvragen

Wilt u voor een project ook producten door ons laten maken? Neem gerust contact met ons op om samen een plan door te spreken. Wij stellen vervolgens voor u een passende offerte op. Na goedkeuring van deze offerte wordt uw order uitgewerkt. Hierbij kunt u denken aan overleg over tekeningen of een afspraak voor het inmeten van de ruimte. Zodra de plannen zijn gemaakt ontvangt u van ons een orderbevestiging met een leverdatum. Tenslotte plannen we in overleg de levering en eventuele montage.

Contact

Wij willen u graag goed informeren over de mogelijkheden. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden.