Bent u op zoek naar maatwerk producten voor in de sanitairbranche? Vissani Badkamers van Glas is uw ideale partner. Voor ons is niets te gek. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring al uw gewenste producten leveren . Denk hierbij aan douchedeuren, douchewanden of spiegels op maat. Dus bent u op zoek naar een uniek product voor in de badkamer van uw woning, hotel of restaurant? Lees op deze pagina meer over de verschillende mogelijkheden.

De mogelijkheden

Spiegels op maat bij Celebrity Cruises

Vissani badkamers van Glas voorziet in de behoefte van de sanitairbranche door douchedeuren, douchewanden en spiegels te produceren. Al deze producten worden vanuit onze eigen voorraad en met ons eigen machinepark geproduceerd. Met onze machines kunnen wij alle mogelijke bewerkingen aan glas en spiegels uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat om u altijd te voorzien van een op maat gemaakte badkamer. Naast het produceren is het bij Vissani ook mogelijk om het totaalplaatje te laten verzorgen. Wij zullen u dan van inmeten tot montage ontzorgen. Met een breed scala aan glassoorten, spiegelsoorten en beslag zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende bewerkingen:

Offerte Vissani Badkamers van Glas

Maatwerk spiegel met LED verlichting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een project? Neem gerust contact met ons op om samen een plan door te spreken. Wij stellen vervolgens voor u een passende offerte op. Na goedkeuring van deze offerte wordt uw order uitgewerkt. Hierbij kunt u denken aan overleg over tekeningen of een afspraak voor het inmeten van de ruimte. Zodra de plannen zijn gemaakt ontvangt u van ons een orderbevestiging met een leverdatum. Samen plannen we de levering en eventuele montage. Wij gaan het proces van A tot Z met u aan.

Contact

Wij willen u graag goed informeren over de mogelijkheden betreft het sanitair. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Leveren jullie maatwerk?
Ja, al onze producten maken wij per order compleet op maat. Hierdoor zijn zowel kleine als grote oplages geen probleem.

Wat is jullie levertijd?
De levertijd is erg afhankelijk van de soort producten en de bewerkingen welke uitgevoerd moeten worden. Voor een indicatiedatum kunt u het beste even contact opnemen. Onze levertijden zijn door eigen productie erg kort.

Maken jullie alles zelf?
Ja, alle bewerkingen voeren wij in onze eigen productiehallen in Duiven uit.

Leveren jullie ook inclusief beslag?
Ja, wij kunnen alles compleet leveren!

Kunnen jullie ons helpen met wat wij nodig hebben?
Uiteraard, met onze jarenlange ervaring willen wij jullie problemen zo goed mogelijk oplossen om een mooi project op te leveren.