Verzilverd glas

Glas verzilveren is een echte specialiteit van Visser Spiegels & Glas. Vanwege een uniek procedé, welke wij al sinds 1945 uitvoeren, zijn wij de enige fabriek in Nederland die in staat is om glas (en hardglas) te verzilveren en om oude spiegels opnieuw te verzilveren. Het glas verzilveren doen wij in onze eigen fabriek in Duiven. De kwaliteit van het spiegel of glas verzilveren is bijzonder hoog en wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd. Bij Visser Spiegels & Glas bent u verzekerd van het beste resultaat.

Onze specialiteiten

Bent u geïnteresseerd in glas verzilveren? Naast dat wij glas verzilveren en spiegels opnieuw verzilveren zijn wij ook in staat om enkele delen van het glas te verzilveren. Het glas verzilveren hoeft dus niet volledig te zijn. Hierdoor kan in een scheidingswand, een glazen douchewand of in andere glazen panelen een spiegel volledig worden geïntegreerd. Zo bieden wij u uw glas op maat. Er wordt hierbij geen spiegel op het glas geplakt maar dit is één compleet product. Op deze manier kan een echte eyecatcher worden gecreëerd en kunt u een product realiseren welke uniek is. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Oude spiegels ontzilveren en weer verzilveren
  • Hardglas verzilveren
  • Glas deels verzilveren
  • Antiek verzilveren

Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te spreken.

Glas verzilveren combineren

Het verzilveren kan ook goed gecombineerd worden met het lamineren en/of printen op glas. Hierdoor kunnen patronen en kleuren worden gemaakt. Door deze glasbewerking te combineren worden unieke producten voor u op maat geproduceerd. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glas verzilveren bij Visser Spiegels & Glas

Wilt u voor een project ook spiegels of glas verzilveren? Neem gerust contact met ons op om samen een plan door te spreken, zo bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Is deze glasbewerking niet wat u zoekt? Kijk gerust verder op onze website. Bij ons vindt u verschillende methodes van glasbewerking, zo kunt u een keuze maken uit onze overige bewerkingen. Als consument kunt u terecht voor deze glasbewerkingen bij onze dealers. Wilt u spiegels of glas verzilveren in grote aantallen? Vraag hierover eerst een offerte op via info@visserglas.nl. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over glas verzilveren?

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kan u deze doorgeven aan ons per mail of telefoon. Wij gaan direct voor u aan de slag! Wij beschikken over een eigen voorraad, hierdoor kunt u al binnen een kort tijdsbestek uw bestelling ophalen of laten leveren op locatie. Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over onze glasbewerkingen en in het specifiek ook over het glas verzilveren.