Geslepen facet glas

Het effect van facetslijpen bij glas is erg mooi. Maar wat is een facet rand nou precies? Door middel van facetslijpen wordt er een schuine rand gecreëerd op het glas of de spiegel. Er ontstaat dus als het ware een decoratieve rand. Het glas of de spiegel oogt hierdoor net wat anders. Facetslijpen is ook ideaal bij ruimtes waar weinig licht is, want het licht wordt gereflecteerd door de facetten. Hierdoor kan de ruimte ook een stuk groter ogen dan dat dit daadwerkelijk is. Ook is het eens wat anders dan een recht stuk glas of spiegel. Bent u geïnteresseerd in facetslijpen? Wij vertellen u hier meer over.

Wat doen wij bij facetslijpen?

Facetslijpen geeft een meerwaarde aan het product, of dit nou een glasplaat is of een spiegel. Facetslijpen gebeurt op onze ”Bavelloni” facetmachine, waarbij er een deel van het glasoppervlak schuin wordt weggeslepen. De facetbreedte kunt u zelf aangeven van 5mm tot en met 50mm breed. Ook de restwaarde kan door u aangegeven worden. De meest voorkomende facetbreedtes zijn 20mm en 25mm. Wat zijn uw specificaties?

Producten en bewerkingen

Naast het facetslijpen hebben wij meer glasbewerkingen en soorten producten. Zo kunt u ook glazen douchewanden, scheidingswanden en spiegels op maat bij ons bestellen. Als spiegel en glas specialist bieden wij u de beste producten aan. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer kunnen? Op onze website kunt u al onze producten en bewerkingen vinden, zodat u rustig uit kunt zoeken waar uw voorkeur ligt. Voor een offerte op maat kunt u even contact opnemen met info@vissersglas.nl

Glasplaat of spiegel laten facetslijpen

Wilt u een glasplaat of een spiegel bestellen met facetranden? Neem dan contact op met onze specialisten. U kunt via ons een order plaatsen zodat wij voor u aan de slag kunnen. Doordat onze producten rechtstreeks uit onze voorraad komen, kunnen wij een korte levertijd bieden. U kunt bij het bestellen aangeven of u de spiegel of wand met facetranden geleverd wilt hebben of toch liever zelf af wilt halen.

Vragen over facetslijpen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog een vraag over facetslijpen? Geen probleem, wij helpen u graag verder. Bel ons even op of stuur een email om al uw vragen te stellen. Tevens kunt u de order ook aan ons doorgeven. Wij willen al onze producten naar volle tevredenheid van de klant leveren. Voor de laatste nieuwtjes en informatie over onze producten verwijzen wij u ook graag naar onze nieuwsbrief of onze Facebookpagina.