In een schuifruit heeft u natuurlijk een handgreep nodig of voor een glasdeur. Als dit mist, is het lastig om de schuifruit te openen. Echter is het niet eenvoudig om zelf aan de slag te gaan met het slijpen van een handgreep. U wilt immers niet dat het glas breekt. U bent dan ook aan het juiste adres bij Visser Spiegels & Glas voor dit soort glasbewerkingen. Bent u bezig met een project op locatie? Dan bieden wij u de beste oplossing en u zult het werk zo goed mogelijk afronden met onze glasplaten die kunnen dienen als schuif ruit. Lees hier meer over handgrepen slijpen in glas.

Handgrepen slijpen in glas

Handgrepen slijpen in glas gebeurt door middel van een verticaal draaiende schijf, die men op de glasplaat laat zakken. Handgrepen worden geslepen in glasplaten die moeten dienen als schuif ruit. Normaal gesproken heeft een handgreep een mat uiterlijk, op verzoek kan deze echter ook gepolijst worden. Bedenk dus van tevoren wat de beste uitstraling is van deze handgrepen op de desbetreffende locatie.

Handgrepen mat of gepolijst?

Bestel nu glas op maat met handgrepen bij Visser Spiegels & Glas. Geef daarbij aan of deze handgrepen gepolijst moeten worden of dat u ze liever heeft met een mat uiterlijk. Haalt u uw bestelling af of wilt u dat wij het op locatie afleveren? Geef dat ook door tijdens het bestellen van uw handgrepen. Bel of mail ons uw bestelling en wij zullen nog het één en ander met u afstemmen.

Meer weten over handgrepen slijpen in glas?

Meer weten over het slijpen van handgrepen in glas? Onze specialisten kunnen u meer vertellen over onze glasbewerkingen en in het specifiek de handgrepen slijpen. Voor vragen kunt u dus contact met ons opnemen of laat even uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u handgrepen in grote aantallen bestellen? Vraag dan eerst een offerte aan via info@visserglas.nl.