CNC bewerkt glas

Glas kan door middel van verschillende methodes bewerkt worden, waarvan CNC bewerken er één is. CNC staat voor Computer Numerica Control en is dus een computergestuurde regeling van machines. Glas wordt door middel van CNC perfect en precies gesneden en bewerkt. Lees hier meer over de mogelijkheden van CNC bewerken.

CNC bewerken van glas

Wij zijn in het bezit van de meest moderne machines, waaronder onze ”Intermac” CNC-machine. De tekeningen voor deze machine worden opgemaakt in een .dxf bestand, die wij dan in de CNC-machine kunnen inlezen. Deze machine bewerkt alles volautomatisch: frezen, slijpen, boren, facetslijpen en rillen. Ideaal dus voor diverse oppervlakten en methodes. Op de foto hiernaast ziet u een glazen deur waarbij de scharnieruitsparing zichtbaar is. Deze is met de CNC gefreesd en geslepen. De CNC-machine is een perfecte machine voor zowel enkele stuks als seriematig werk.

Bestellingen bij Visser Spiegels & Glas

Wat voor glasbewerkingen wilt u graag en waar gebruikt u de glazen wanden? Neem contact met ons op om samen een plan door te spreken, zodat CNC bewerken de perfecte oplossing is. Zo niet? Dan kunt u een keuze maken uit onze overige bewerkingen voor glas, zodat ook hiermee de perfecte glazen wanden ontstaan. Zodra u een keuze heeft gemaakt kunt u dit aan ons doorgeven per mail of telefoon. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag. Daarbij beschikken wij over een eigen voorraad, waardoor u binnen een korte periode uw bestelling op kunt halen of laten leveren op locatie.

Meer informatie over CNC bewerken

Wilt u in contact komen met onze specialisten om een persoonlijk advies te ontvangen of meer te weten over CNC bewerken van glas? Dan kan dat via onze contact pagina. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u grote aantallen glas bestellen met CNC bewerkingen? Dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen via info@visserglas.nl. Liever direct bestellen? Mail dan uw bestelling door naar bestellingen@vissersglas.nl.