Gelijmd glas aan elkaar door middel van UV

Bent u benieuwd naar de glasbewerking UV lijmen? Deze glasbewerking en nog veel andere bewerkingen vindt u bij Visser Spiegels & Glas. Met onze jarenlange ervaring gaan wij graag voor u aan de slag. Hier leest u veel meer over het UV verlijmen van glas.

Het UV lijmen van glas

Door glas te verlijmen met UV lijm kan er een verbinding tot stand worden gebracht tussen het glas en vrijwel ieder ander materiaal. U kunt er natuurlijk voor kiezen om glas op glas UV te lijmen, maar u kunt ook kiezen voor de combinaties glas op metaal of bijvoorbeeld RVS. De verbinding komt tot stand met een UV lijm die in het bereik van UV-A wordt uitgelicht. De gebruikte frequentie is tussen de 350 en 400 Nm. De verbindingen die worden gemaakt zijn sterker dan de sterkte van het glas zelf. Op deze pagina vindt u een voorbeeld waarbij er glas op glas is gelijmd. Wenst u een andere afwerking? Neem gerust contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Spiegel & Glas projecten

U kunt bij Visser Spiegels & Glas terecht voor het UV lijmen van glas, maar ook voor andere glasbewerkingen. Wij hebben al jaren ervaring en weten precies wat we moeten doen om onze klanten tevreden te houden. Ook bij grote projecten zoals bedrijfspanden en hotels ontzorgen wij u volledig. Wilt u grote aantallen glas UV laten lijmen? Vraag een offerte aan via info@visserglas.nl.

Bestelling bij Visser Spiegels & Glas

Kiest u ervoor om glas op maat te laten UV lijmen? Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt uw order telefonisch of per mail doorgeven. Daarbij kunt u aangeven of u de order geleverd wil hebben of het liever zelf afhaalt. Doordat onze producten zoveel mogelijk op voorraad liggen, kunnen wij er voor zorgen dat u zo spoedig mogelijk over de glasplaten beschikt. Als consument kunt u voor deze glasbewerkingen terecht bij onze dealers.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het UV lijmen van glas of andere vormen van glas lijmen? Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op! Wenst u een vrijblijvende offerte? Nog een reden om even contact met ons op te nemen. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag.