Glasbewerking is op allerlei verschillende manieren mogelijk. Visser Glas heeft dusdanig veel kennis in huis, dat we in staat zijn om uw glas op de meest prachtige manieren aan te passen. Dagelijks stropen onze teamleden hun mouwen op in onze fabriek, waar ze glasbewerking uitvoeren voor kleinschalige bedrijven en ondernemingen van formaat.

PP slijpen, UV-lijmen en zandstralen, zijn slechts drie soorten glasbewerkingen die wij voor u kunnen verrichten. Wilt u meer weten wat Visser Glas voor uw organisatie kan betekenen? Op deze pagina vertellen we u alles over onze dienst glasbewerking.

Glas bewerken

Glas bewerken is een nauwgezet klusje. Door de breekbaarheid van het materiaal, is het van groot belang dat de werknemer in kwestie precies exact weet hoe hij moet omspringen het product. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen, werken wij samen met de beste productiemedewerkers van het land. Met ruim 75 jaar ervaring in het vak, is Visser Glas dan ook een toonaangevende speler in de wereld van glasbewerking.

Glas laten bewerken

Glas laten bewerken door Visser Glas, kan op maar liefst 15 manieren. Een methode die steeds populairder wordt, is het lamineren van glas. Bij deze productiemethode worden twee platen van glas aan elkaar bevestigd door middel van folie. Vaak kiezen onze klanten ervoor om het product te bedrukken met een foto of tekst, wat een bijzonder fraai resultaat oplevert door de uniciteit van het resultaat.

Spreekt deze manier van glas laten bewerken u minder aan? Overweeg dan om een offerte aan te vragen voor een andere vorm van glasbewerking, zoals zandstralen. Onze werknemers doen hiervoor een beroep op een sandblaster. De kracht waarmee dit apparaat zand spuit is dusdanig sterk, dat er creaties van grote schoonheid ontstaan op het oppervlak.