Glasbewerking is op allerlei verschillende manieren mogelijk. Visser Glas heeft dusdanig veel kennis in huis, dat we in staat zijn om uw glas op de meest prachtige manieren aan te passen. Dagelijks stropen onze teamleden hun mouwen op in onze fabriek, waar ze glasbewerking uitvoeren voor kleinschalige bedrijven en ondernemingen van formaat.

PP slijpen, UV-lijmen en zandstralen, zijn slechts drie soorten glasbewerkingen die wij voor u kunnen verrichten. Wilt u meer weten wat Visser Glas voor uw organisatie kan betekenen? Op deze pagina vertellen we u alles over onze dienst glasbewerking.

Glas bewerken

Glas bewerken is een nauwgezet klusje. Door de breekbaarheid van het materiaal, is het van groot belang dat de werknemer in kwestie precies exact weet hoe hij een glasbewerking moet uitvoeren. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen, werken wij samen met de beste productiemedewerkers van het land. Met ruim 75 jaar ervaring in het vak, is Visser Glas dan ook een toonaangevende speler in de wereld van glasbewerking.

Glas laten bewerken

Glasbewerking door Visser Glas, kan op maar liefst 15 manieren. Een methode die steeds populairder wordt, is het lamineren van glas. Bij deze productiemethode worden twee platen van glas aan elkaar bevestigd door middel van folie. Vaak kiezen onze klanten ervoor om het product te bedrukken met een foto of tekst. Dat levert een bijzonder fraai resultaat oplevert op.

Andere vormen van glasbewerking

Spreekt het lamineren van glas u minder aan? Overweeg dan om een offerte aan te vragen voor een andere vorm van glasbewerking, zoals zandstralen. Onze werknemers doen hiervoor een beroep op een sandblaster. De kracht waarmee dit apparaat zand spuit is dusdanig sterk, dat er creaties van grote schoonheid ontstaan op het oppervlak.

Spuiten of printen op glas

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in glasbewerking waarbij wij glas spuiten of printen op glas. Glas spuiten doen wij in onze gloednieuwe spuitcabine, waardoor wij alle 4250 NCS kleuren kunnen spuiten. Voorbeelden van producten die gespoten kunnen worden zijn achterwanden, tussenwanden, deuren en gewone panelen.

Ook kunnen wij u helpen met het printen op glas. Deze vorm van glasbewerking geeft uw beglazing een uniek uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan het printen van:

  • Foto’s
  • Tekeningen
  • Portretten
  • Landschappen
  • Symbolen
  • Logo’s
  • Belettering op het glas

Deze glasbewerking doen wij door middel van digitaal printen. Deze prints zijn duurzamer, UV-bestendiger en met digitaal printen nemen ook de helderheid en het aantal pixels toe, wat een positief gevolg heeft voor de afbeeldingskwaliteit.

Handgrepen glasbewerking

Niets is zo lastig als handgrepen te krijgen in het glas. Met behulp van glassnijders is het mogelijk om enkelglas te bewerken door deze uit te snijden, let er wel goed op dat de afmetingen juist zijn en je niet te veel wegsnijdt. Dubbel gehard of gelaagd glas zijn niet bestemd voor eventuele glasbewerkingen. Het is ook mogelijk om decoratie te slijpen denk hierbij aan verschillende figuren. Wil je dus meer halen uit bepaald glas. Dan kan dit zowel handmatig als do-it-yourself of professioneel door de glasbewerking van Visser Glas.

Glasbewerking bij Visser Glas

Voor alle soorten van glasbewerking bent u bij Visser Glas aan het juiste adres. Visser Glas biedt naast diverse mooie glasbewerkingen ook glas op maat en spiegels op maat. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u bewerken. Bekijk nu snel alle mogelijkheden op onze website. Wij bieden u graag een ruime keuze in glasbewerkingen en in soorten glas, waardoor u altijd het product vindt dat bij u past!