Geboren gat in glas

Heeft u op sommige plekken in glas of spiegels een gat nodig voor verschillende doeleinden? Dat is geen probleem! Bij Visser Spiegels & Glas kunnen wij dat op een mooie manier realiseren op een geheel veilige wijze. Het is namelijk niet de bedoeling dat het glas breekt rondom het gat. Op een specialistische manier gaan wij graag voor u aan de slag. Lees hier meer over deze glasbewerking!

Gaten boren in glas of spiegels

Gaten boren in glas en spiegels doen wij door middel van onze dubbelzijdige boormachine. Dubbelzijdig wil zeggen dat er eerst aan de onderzijde wordt ingeboord en daarna wordt er via de bovenzijde geheel doorboord. Dit is dé manier van boren, om schilvervorming te voorkomen. Wij kunnen gaten boren van 3 mm t/m 70 mm. Geef daarom aan ons door hoe groot het gat moet zijn en wij zorgen dat het gat veilig geboord wordt.

Bestel via Visser Spiegels & Glas

Maak een keuze uit onze soorten glasbewerking en geef uw bestelling vervolgens aan ons door per mail of telefoon. Wij kunnen vervolgens aan de slag gaan met het boren van de gaten met onze dubbelzijdige boormachine. Geef dus goed aan hoeveel mm de gaten moeten zijn, en u krijgt vervolgens perfecte gaten geboord in het glas of in de spiegel. Wilt u het laten afleveren op de desbetreffende locatie of haalt u uw bestelling op? Geef dit door tijdens het bestellen!

Informatie over gaten boren

Meer informatie nodig over alle glas bewerkingen of over het boren van een gat? Onze specialisten kunnen het u allemaal vertellen. Maak samen een goede keuze voor het glas of de spiegel en u zult versteld staan van het resultaat. Op welke locatie heeft u het glas of de spiegel met deze gaten nodig? Overleg met ons en wij geven u advies! Neem nu contact met ons op, laat uw gegevens achter via onze contactpagina of vraag een offerte aan voor grote aantallen.