Geslijpt SA glas

Er zijn verschillende methodes voor het bewerken van glas, waaronder ook SA slijpen. SA slijpen staat voor het scherp af slijpen van glas. Bij Visser Spiegels & Glas kunt u terecht voor deze glasbewerking. U leest hier meer over de mogelijkheden van SA slijpen.

Het SA slijpen van glas

Iedereen weet wel dat glas een scherp materiaal is. Wellicht heeft u zich zelf al wel eens bezeerd aan glaswerk. Om ervoor te zorgen dat glas op maat minder scherp is, wordt dit materiaal geslepen. Er zijn verschillende glasbewerkingen waarmee dit gedaan kan worden. Een van deze technieken is het scherp af slijpen van glas. Hierbij worden de ruwe randen van het glas weggeslepen met behulp van een schuurband. Bij Visser Spiegels & Glas kunt u terecht voor deze glasbewerking. Onze specialisten helpen u graag!

Waarom glas scherp af slijpen?

Bent u benieuwd naar de reden om glas scherp af te laten slijpen? De voornaamste reden dat hiervoor wordt gekozen is om het materiaal veiliger te maken. Met behulp van een schuurband worden de randen minder scherp geslepen. Deze glasbewerking verandert niets aan het uiterlijk van de beglazing. De techniek is dan ook niet bedoeld om het glaswerk visueel aantrekkelijker te maken. Ook wordt de glasbewerking vaak gebruikt wanneer er bijvoorbeeld een strip over de randen van het glaswerk gezet wordt of wanneer een rand niet zichtbaar is na plaatsing.

Bestellingen bij Visser Spiegels & Glas

Heeft u interesse in het SA slijpen? Neem gerust contact op met onze specialisten om samen een plan door te spreken. Is deze glasbewerking niet wat u zoekt? Kijk gerust verder op onze website. Bij ons vindt u verschillende methodes van glasbewerking, zo kunt u een keuze maken uit onze overige bewerkingen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u deze doorgeven aan ons per mail of telefoon. Wij gaan direct voor u aan de slag! Hiernaast beschikken wij ook over een eigen voorraad, hierdoor kunt u al binnen een kort tijdsbestek uw bestelling afhalen of laten leveren op locatie.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over deze methode van glasbewerking? Onze specialisten kunnen u meer vertellen over onze glasbewerkingen en in het specifiek ook het SA slijpen. Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u grote aantallen glasplaten scherp af laten slijpen? Vraag een offerte aan via info@visserglas.nl!