Bent u op zoek naar maatwerk productie voor in de interieurbouw? Voor Visser Spiegels & Glas is niets te gek. Wij zijn door onze jarenlange ervaring uw perfecte partner op het gebied van maatwerk spiegels, glazen deuren, scheidingswanden en nog veel meer. Dus bent u op zoek naar iets unieks om uw woning, een hotel of restaurant mee af te maken? Dan bent u bij Visser Spiegels & Glas aan het juiste adres. Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Glazen terrasschermen

De mogelijkheden

Bij Visser Spiegels & Glas werken we met alle maatwerk glas- en spiegelsoorten. Deze materialen kunnen wij op allerlei verschillende manieren bewerken om tot het door u gewenste resultaat te komen. Bij deze bewerkingen kunt u bijvoorbeeld denk aan:

Door deze ruime mogelijkheden aan bewerkingen is er van alles mogelijk. Met ons eigen machinepark, wagenpark, productiemedewerkers en monteurs houden wij alles in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij snelheid, kwaliteit en voortdurende innovatie garanderen. Wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten ontwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd.

Bestelling doen bij Visser Spiegels & Glas

Glazen vitrines in de Breitling outlet store in Roermond

Wilt u voor een project ook producten door ons laten maken? Neem gerust contact met ons op om samen een plan door te spreken. Wij stellen vervolgens voor u een passende offerte op. Na goedkeuring van deze offerte wordt uw order uitgewerkt. Hierbij kunt u denken aan overleg over tekeningen of een afspraak voor het inmeten van de ruimte. Zodra de plannen zijn gemaakt ontvangt u van ons een orderbevestiging met een leverdatum. Samen plannen we de levering en eventuele montage. Wij gaan het proces van A tot Z met u aan.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon. Wij staan u graag te woord! Wij beschikken over een eigen voorraad, hierdoor kunt u al binnen een kort tijdsbestek uw bestelling ophalen of laten leveren op locatie. Wij willen u graag goed informeren over de mogelijkheden. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden.

FAQ

Leveren jullie maatwerk?
Ja, al onze producten maken wij per order compleet op maat. Hierdoor zijn zowel kleine als grote oplages geen probleem.

Wat is jullie levertijd?
De levertijd is erg afhankelijk van de soort producten en de bewerkingen welke uitgevoerd moeten worden. Voor een indicatiedatum kunt u het beste even contact opnemen. Onze levertijden zijn door eigen productie erg kort.

Maken jullie alles zelf?
Ja, alle bewerkingen voeren wij in onze eigen productiehallen in Duiven uit.

Leveren jullie ook inclusief beslag?
Ja, wij kunnen alles compleet leveren! Kunnen jullie ons helpen met wat wij nodig hebben? Uiteraard, met onze jarenlange ervaring willen wij jullie problemen zo goed mogelijk oplossen om een mooi project op te leveren.