Door middel van model facetslijpen maken wij een schuine rand op het glas of een spiegel aan. Hierdoor ontstaat er een decoratieve rand. Bij model facetslijpen doen wij dit ook, alleen kan dit ook in afwijkende vorm. Dat betekent dus dat u niet vast zit aan een vaste vierkante of rechthoekige vorm, maar dat u ook hoeken of andere afwijkende formaten middels model facetslijpen kunt laten bewerken door ons.

Door middel van model facetslijpen creëren wij een effect op glas of spiegels dat het licht reflecteert. Vooral in ruimtes met weinig natuurlijk licht komt dit mooi tot z’n recht. Wilt u meer weten over model facetslijpen of een andere glasbewerking? Wij vertellen u er graag meer over.

Wat doen wij bij model facetslijpen?

Door middel van model facetslijpen geven wij een glasplaat of spiegel net wat anders mee. Dit doen wij met onze ”Bavelloni” facetmachine, waarbij er een deel van het glasoppervlak schuin wordt weggeslepen. De facetbreedte kunt u zelf aangeven, deze varieert van 5 mm tot en met 50mm breed. Ook de restwaarde kan door u aangegeven worden. De meest voorkomende facetbreedtes zijn 20mm en 25mm. Anders dan bij gewoon facetslijpen, slijpen wij bij model facetslijpen het glas of de spiegel die een afwijkende vorm heeft. Alles is mogelijk!

Glasplaat of spiegel laten model facetslijpen

Wilt u een spiegel of glas op maat bestellen met facetranden? En heeft het glas een afwijkende vorm? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag met model facetslijpen. Doordat onze producten rechtstreeks uit onze voorraad komen, kunnen wij een korte levertijd bieden.

Vragen over model facetslijpen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog een vraag over model facetslijpen? Geen probleem, wij helpen u graag verder. Bel ons even op of stuur een email om al uw vragen te stellen. Tevens kunt u de order ook aan ons doorgeven. Wij willen al onze producten naar volle tevredenheid van de klant leveren.