Handmatig slijpen is een glasbewerking waarbij in vrijwel elk mogelijk motief een decoratie in het glas te slijpen is, bijvoorbeeld ook het sterren slijpen in glas. Sterren slijpen in glas wordt vaak gebruikt voor de wat meer exclusieve meubelen, spiegels en bijvoorbeeld glazen deuren. U leest hier meer informatie over het sterren slijpen in glas en de mogelijkheden hiervan!

Sterren slijpen in glas en spiegels

Het sterren slijpen in glas kan via de volgende twee manieren, namelijk handmatig of machinaal. Zoals hierboven al even benoemd kan er van vrijwel elk mogelijk motief een decoratie in het glas worden geslepen. Naast sterren slijpen kunt u bijvoorbeeld ook denken aan rillen, rondjes, takken, bloemen en nog veel meer. Deze decoraties kunnen zowel worden geslepen in glas als in spiegels. Op de foto hiernaast ziet u een voorbeeld van het sterren slijpen in glas. Heeft u een andere wens voor uw glas op maat? Op aanvraag kan naar wens een geslepen product gemaakt worden.

Bestellingen bij Visser Spiegels & Glas

Wilt u voor een project ook sterren laten slijpen in glas of spiegels? Neem gerust contact met ons op om samen een plan door te spreken, zo bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Is deze glasbewerking niet wat u zoekt? Kijk gerust verder op onze website. Bij ons vindt u verschillende methodes van glasbewerking, zo kunt u een keuze maken uit onze overige bewerkingen.

Vragen over sterren slijpen?

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u deze doorgeven aan ons per mail of telefoon. Wij gaan direct voor u aan de slag! Wij beschikken over een eigen voorraad, hierdoor kunt u al binnen een kort tijdsbestek uw bestelling afhalen of laten leveren op locatie. Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u sterren slijpen in grote aantallen glas of spiegels? Vraag een offerte op via info@visserglas.nl. Wij helpen u graag verder!