“VISSANI Badkamers van Glas” is een bedrijf gespecialiseerd in het op maat produceren van al uw douchedeuren, douchewanden en spiegels.

VISSANI badkamers van Glas is een dochteronderneming van Visser Spiegels & Glas, wat voorheen Spiegelfabriek Visser was. In 1945 is Dhr. Daaleman begonnen met een Spiegelfabriek in Arnhem. De naam was toen Spiegelfabriek Daaleman.

In 1996 is het bedrijf overgenomen door Eddy Visser. Op dat moment was het bedrijf gevestigd in Arnhem op de Veilingstraat. Al snel werd dit onderkomen te klein en in 2000 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in Duiven, Segment 10. Dat heeft het bedrijf goed gedaan. Er is geïnvesteerd in nieuwe moderne machines, zodat aan de vraag van de klant kan worden voldaan.

In 2006 is er een nieuwe bedrijfsonderdeel gestart, Vissani. Dit onderdeel voorziet in de behoefte van de sanitair markt door douchedeuren, douchewanden en spiegels te produceren. Al onze producten worden vanuit onze eigen voorraad en met ons eigen machinepark geproduceerd. Met onze machines kunnen wij alle mogelijke bewerkingen aan glas uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat om u altijd te voorzien van een op maat gemaakte badkamer.

Naast het produceren is het bij Vissani ook mogelijk om het totaalplaatje bij ons te laten. Wij zullen u dan van inmeten tot montage ontzorgen. Met een breed scala aan glassoorten, spiegelsoorten en beslag zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten ontwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd. Daarom is een geheel nieuw en uniek product op de markt gebracht door Vissani. Een Glassy wand, een prachtige glazen wand waarin op elke gewenste plek een spiegel kan worden geplaatst. En dan niet opgeplakt, maar naadloos geïntegreerd in het geheel. Dat is in het kort het geheim van Glassy.

Met al onze kennis die wij door de loop der jaren hebben vergaard zijn de mogelijkheden bij al onze bedrijven bijna onbegrensd. Unieke, hoogwaardige en zeer snelle levering dat is waar wij voor staan en waar wij onze klanten mee van dienst willen zijn.

Met u als onze klant zij wij klaar voor de toekomst!