Je bekijkt nu Visser bestaat 75 jaar!

Visser bestaat 75 jaar!

Precies 75 jaar geleden, op 26-06-1945, begon de Heer Daaleman met een spiegelfabriek in Arnhem. Nu 13.583 dagen later mag het bedrijf onder leiding van Eddy en Jolanda Visser haar 75 jarig jubileum vieren. Iets waar wij als bedrijf heel erg trots op zijn.

In het begin was snelheid en kwaliteit de focus. 75 jaar later is dit nog steeds het geval. Snelheid, Kwaliteit en Innovatie zijn de 3 peilers waar Visser zich op richt. Nieuwe machines en nieuwe producten is waar wij als bedrijf graag mee bezig zijn en zullen blijven.

De volgende 75 jaar worden ingezet en ook in deze jaren kunnen jullie hetzelfde van ons verwachten. Visser wil jullie, onze klanten, blijven bedienen met alle bewerkingen die mogelijk zijn aan spiegels en glas. Wij zullen blijven innoveren om jullie te helpen met het voorblijven van de concurrentie.

Daarnaast staan wij niet stil. Het gehele pand ondergaat een totale metamorfose en wordt gemoderniseerd. Daarnaast zal het machinepark worden uitgebreid en vernieuwd.

Een feest, receptie, opening is op dit moment helaas nog niet mogelijk. Natuurlijk willen wij dit 75-jarig jubileum ook met jullie vieren. Op een later moment zal iedereen dan ook een uitnodiging ontvangen om dit samen met ons te doen. Graag laten wij dan ook ons vernieuwde pand zien.

Tot slot willen wij jullie allemaal bedanken want ook zonder jullie hebben wij deze 75 jaar niet vol kunnen maken.

Geef een antwoord