“VISSER Glasprojecten”  gespecialiseerd in het bewerken en plaatsen van al uw grote projecten.

VISSER Glasprojecten” is een dochteronderneming van Visser Spiegels & Glas wat voorheen Spiegelfabriek Visser was.

In 1996 is het bedrijf overgenomen door Eddy Visser. Op dat moment was het bedrijf gevestigd in Arnhem op de Veilingstraat. Al snel werd dit onderkomen te klein en in 2000 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in Duiven, Segment 10. Dat heeft het bedrijf goed gedaan. Er is geïnvesteerd in nieuwe moderne machines, zodat aan de vraag van de klant kan worden voldaan.

Visser Glasprojecten verzorgt uw projecten van engineering tot en met monteren. In het verleden zijn er al vele verschillende projecten uitgevoerd. Deze zijn actief in verschillende branches: Cruiseschepen, luxe jachten, hotels, kantoorpanden en grote woonhuizen. Dit zijn enkel voorbeelden waar Visser Glasprojecten u mee van dienst kan zijn.

Met ons eigen machinepark, wagenpark, productiemedewerkers en monteurs houden wij alles in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij snelheid, kwaliteit en voortdurende innovatie voor onze klanten garanderen. Wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten ontwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd.

Met al onze kennis die wij door de loop der jaren hebben vergaard zijn de mogelijkheden bij al onze bedrijven bijna onbegrensd. Unieke, hoogwaardige en zeer snelle levering dat is waar wij voor staan en waar wij onze klanten mee van dienst willen zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Via info@visserglas.nl
Via 026 – 44 25 671
Via de chat op onze website

Met u als onze klant zij wij klaar voor de toekomst!