“VISSER Spiegels en Glas” is een bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van glas en spiegels.

VISSER Spiegels en Glas” is de handelsnaam van wat voorheen Spiegelfabriek Visser was. In 1945 is Dhr. Daaleman begonnen met een Spiegelfabriek in Arnhem. De naam was toen Spiegelfabriek Daaleman.

Op 1 april 1966 heeft Dhr. J.B. (Joop) Visser het bedrijf overgenomen op dat moment is tevens een naamswijziging doorgevoerd namelijk naar: “Spiegelfabriek Visser”.

In 1996 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon, Eddy Visser. Op dat moment was het bedrijf gevestigd in Arnhem op de Veilingstraat. Al snel werd dit onderkomen te klein en in 2000 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in Duiven, Segment 10. Dat heeft het bedrijf goed gedaan. Er is geïnvesteerd in nieuwe moderne machines, zodat aan de vraag van de klant kan worden voldaan.

In 2006 is er een nieuwe bedrijfsonderdeel gestart, Vissani. (www.vissani.nl) Dit onderdeel voorziet in de behoefte van de sanitair markt door douchedeuren en douchewanden te produceren.

In 2010 is er wederom een nieuw bedrijfsonderdeel gestart, Vlam (www.vlam.nl). Nu kunnen wij zelf onze gelamineerde en gelaagde producten produceren, zeer innovatief. Met folies en/of andere producten tussen het glas proberen wij alles uit wat de klant ons vraagt. Bij ons kunt u glas combineren met: LED, prints, kleur, LCF-folie, Inlaid maar ook met uw eigen aangeleverde materialen.

In 2011 wordt het tijd om ook de naam te veranderen naar de wensen van deze tijd, “Visser Spiegels en Glas” wordt de nieuwe handelsnaam. Wij zijn meer dan alleen een Spiegelfabriek.

Het houdt bij ons niet op met alleen deze nieuwe naam, wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten ontwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd.

In 2015 is daarom een geheel nieuw product op de markt gebracht. Een Glassy wand, een prachtige glazen wand waarin op elke gewenste plek een spiegel kan worden geplaatst. En dan niet opgeplakt, maar naadloos geïntegreerd in het geheel. Dat is in het kort het geheim van Glassy. (www.glassy.nl)

Dit vooruitstreven om de klant te bedienen naar de eis van de tijd heeft in nieuwe wending gekregen. In 2017 heeft Visser Spiegels & Glas een extra pand en een nieuwe hardingsoven tot haar beschikking. Op deze manier kunnen onze klanten nog beter voorzien en nog sneller leveren.

Om nog verder te innoveren en mee te gaan met de moderne tijd is in 2018 door Visser Spiegels & Glas een printer aangeschaft. Hiermee kunnen wij nu direct op glas printen met een geweldige kwaliteit tot gevolg. Alles om onze klanten te voorzien in al haar wensen en behoeften.

Met al onze kennis die wij door de loop der jaren hebben vergaard zijn de mogelijkheden bij al onze bedrijven bijna onbegrensd. Unieke, hoogwaardige en zeer snelle levering dat is waar wij voor staan en waar wij onze klanten mee van dienst willen zijn.

Met u als onze klant zij wij klaar voor de toekomst!