Categorie

Visser Glasprojecten

Over dit project

Projectnaam: cruiseschepen

Klantnaam: Shipyard De Hoop

Omschrijving: we hebben inmiddels aardig wat ervaring opgedaan in de interieurbouw van cruiseschepen, waaronder voor Shipyard De Hoop.

Voor het hotelgedeelte worden vaak in ieder geval spiegels en douchecabines gemaakt. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld ook bureaubladen of tussenwanden gewenst zijn. 

De openbare ruimten van zo een schip (restaurant, shop, openbare toiletten, bar, lounge) vragen tevens een grote diversiteit aan glasproducten. Balustradeglas langs trappen, kunstwerken waar glas in verwerkt is, glazen tafelbladen, vitrines of buffetkappen komen regelmatig langs.

Het prachtige aan deze projecten is de veelzijdigheid aan producten die wij mogen leveren. Vrijwel elke glassoort en bewerking die wij aanbieden is al eens teruggekomen op een van de schepen omdat wij aan alle wensen van de klant willen en kunnen voldoen. Omdat onze monteurs het glas zelf plaatsen maken we de bouw van zo’n schip ècht mee. Wanneer we het schip zien wanneer het helemaal af is beginnen wij altijd weer te glunderen!