Categorie

Visser Glasprojecten

Over dit project

Projectnaam: Alienware Training Facility voor Team Liquid (Utrecht)

Klantnaam: STOOFF Interiors

 

Omschrijving: Team Liquid is een Nederlandse e-sportsclub met professionele spelers van over de hele wereld. Sinds de bouw van het hypermoderne Alienware Traning Facililty in Utrecht trainen de teamleden in het complex dat bestaat uit verschillende gamezalen, appartementen, een fitnessruimte en een restaurant met fulltime-kok. Wij hebben het glas mogen leveren voor de futuristische ontwerpen in dit unieke project!

Zo hebben wij onder andere gehard/gelaagde panelen voorzien van een print zodat de panelen van transparant naar wit verlopen. Zo wordt er privacy gecreëerd terwijl het toch open ruimtes blijven.

Ook hebben wij voor verschillende plekken in het complex ‘on/off-panelen’ gemaakt. Dit is elektrisch schakelbaar glas dat transparant is, maar wanneer je op de knop drukt loopt er elektriciteit door de folie waardoor hij ondoorzichtig wordt. Op deze manier creëer je een soort ‘privacy on demand’ en kan je bijvoorbeeld een sollicitatieruimte omtoveren tot een flexplek met één druk op de knop. In de slideshow zijn voorbeelden van de zeshoekige on/off-panelen te zien. In sommige gevallen zijn ze met zwarte banen afgeplakt zodat er een strak design ontstaat dat past bij het imago van Team Liquid en waarmee de panelen worden geïntegreerd het design van het gebouw.

Omdat Team Liquid net als Visser Spiegels & Glas voor het best mogelijke resultaat gaat, hadden ze een mooie plek nodig om hun behaalde trofeeën uit te stallen. Daarom hebben wij deze grote en op maat gemaakte vitrinekasten geproduceerd. De losse onderdelen zijn UV-verlijmd om tot de grote constructie te komen. 

Heeft u ook glas nodig om uw creatieve ideeën te realiseren, of wilt u eens de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen!