Je bekijkt nu Winnaar Ondernemend Westervoort 2015

Winnaar Ondernemend Westervoort 2015

Dit gebeurde tijdens de Nieuwjaarsparty van Ondernemend Westervoort die donderdag 14 januari 2016 in Partycentrum Maxim in Westervoort gehouden is. De jury heeft de Westervoorts ondernemers Eddy en Jolanda Visser, eigenaren van VISSER Spiegels & Glas gekozen als Ondernemer van het Jaar. Visser heeft zijn bedrijf in Duiven, echter wonen zij in Westervoort en zeer gewaardeerd lid van Ondernemend Westervoort.

De nieuwjaar party stond volledig in het teken van de spannende uitreiking van de ondernemersprijs. Drie door collega-ondernemers genomineerde bedrijven, maakten kans op de titel Ondernemer van het Jaar 2015: Hans Erren van Erren Protectie, Pieter & Louise Bisselink van Bisselink Kerstbomen en Stichting SENT en Eddy & Jolanda Visser van VISSER Spiegels & Glas

Deze bedrijven werden bezocht door een deskundige jury, bestaande uit Dirk van der Mark, Johan Paape en de winnaar van afgelopen jaar Erik Heijting van BordBusters. Zij toetsten de bedrijven op ambitie, groei, personeelsbeleid en hun betekenis voor Westervoort.

De jury sprak haar waardering uit voor VISSER Spiegels & Glas en gaf aan dat de keuze voor de ondernemer van het jaar 2015 is bepaald door de volgende punten: succesvolle introductie van meerdere innovaties waardoor het bedrijf uniek is, een vooraanstaande rol in de markt waardoor de onderneming een begrip is geworden binnen de sector door prestaties op een hoog niveau, een hoge score op duurzaamheid door positieve milieuresultaten, een bestendige groei waardoor de onderneming ook werkgelegenheid voor de inwoners biedt en het aanbieden van een onderscheidend product, anders dan de gebruikelijke.

Door al deze mooie initiatieven en kwaliteiten heeft de jury doen besluiten VISSER Spiegels & Glas tot Ondernemer van het Jaar 2015 uit te roepen. Aldus jury voorzitter Dirk van der Mark.

Geef een antwoord